Felhívás | OTKA pályázatok

január

14.

pályázat

Felhívás | „OTKA” kutatási témapályázat

FIGYELEM! Akik még nem jelezték pályázói szándékukat, és nem hozták a Pályázói nyilatkozatot aláírásra, mindazokat kérjük, haladéktalanul tegyék meg!

A pályázat célja önálló kutatócsoporttal rendelkező, tapasztalt, tehetséges kutatók támogatása, akik kiemelkedő publikációs aktivitást folytatnak, tudományterületük nemzetközileg elismert szakértőiként tartják őket számon és sikeres alapkutatási témájukat kívánják továbbvinni, újabb aspektusokból vizsgálni. A pályázati program a magyar tudományos kiválóságok fejlődését kívánja elősegíteni, növelve a hazai kutatók és kutatási intézmények nemzetközi elismertségét.

Beadási határidő: 2021. február 24. 16:00

Postára adás határideje: 2021. március 2.

Részletek:
https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/kutatasi-temapalyazat-k21/palyazati-felhivas

 

Felhívás | „OTKA” fiatal kutatói kiválósági program pályázat

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból finanszírozott felhívás célja olyan tehetséges kutatók ígéretes kutatási tevékenységének támogatása, akik 2009. január 1. után szereztek tudományos fokozatot és saját, önálló felfedező kutatási témájukat kívánják elindítani, önálló kutatócsoportot kívánnak létrehozni.

Beadási határidő: 2021. február 18. 16:00

Postára adás határideje: 2021. február 24.

Részletek:
https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/fiatal-kutatoi-kivalosagi-program-fk21/palyazati-felhivas

 

Felhívás | „OTKA” posztdoktori kiválósági program pályázat

Felhívás rövid összefoglalója, célja: A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból finanszírozott felhívás a már tudományos fokozattal rendelkező fiatal kutatók támogatásával erősíti a magyarországi tudományos kiválósági műhelyeket. A támogatást elnyerő, PhD/DLA fokozattal rendelkező fiatal kutatók illetve posztdoktorok közül kerülhetnek ki a későbbiekben a hazai tudományos élet kiválóságai.

Beadási határidő: 2021. február 18. 16:00

Postára adás határideje: 2021. február 24.

Részletek:
https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/posztdoktori-kivalosagi-program-pd21/palyazati-felhivas

A pályázattal és a pályázat költségvetésének tervezésével kapcsolatban keresse Fekete Adriennt az alábbi elérhetőségen: fekete.adrienn2@pte.hu

Az idei OTKA beadási időszaktól kezdődően azoknál a kutatóknál, akik jelenleg nincsenek a PTE-n munkaviszonyban vagy a határozott idejű szerződésük lejár a tervezett pályázati megvalósítása időszak előtt, a csatolt belső dokumentumot is kérjük a beadandó pályázatához.

Kérelem

OTKA prezentáció

Adatbekérő lap

Kutatói nyilatkozat

GY.I.K.

OTKA tanácsok

Kutatási adat-kezelési terv